Uutiset

Intuitiivisen energiahoitamisen kurssi

INTUITIIVISEN ENERGIAHOITAMISEN KURSSI 

n. vuoden kestävä kurssi alkaa perjantaina 1.9.2023 verkossa sekä Levillä.

Tällä kurssilla opit intuitiivisen elämäntavan ja intuitiivisen hoitamisen perusteet ja samalla yhdistytään vahvemmin omaan sieluun sekä sielupolkuun.  Availlaan ja vahvistetaan  henkisiä kykyjä turvallisesti, rakkaudellisessa energiassa.  Saat tukea ja apua omien lahjojen ja suunnan löytämiseen ja esteenä olevien ajatusmallien ja muiden tukkeiden tunnistamiseen ja niiden avaamiseen.

 Kurssi toteutetaan intuitiolla ja ryhmän tarpeen mukaan, joten jokainen kurssitapaaminen muodostuu tarkemmin vasta sillä hetkellä. Kurssi koostuu  kymmenestä aihekokonaisuudesta eli modulista, jotka on jaettu kahteen tapaamiskertaan verkossa. Kokoonnumme livenä teamsissa tai skypessä n. 2 kertaa kuukaudessa, 2.5 tunniksi kerrallaan. (Paikanpäälle voi tulla samaan aikaan myös luokseni Leville) Huom! Kurssikerrat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 9.30-16.30 välillä .

Kurssin hinta on 125€/aihekokonaisuus (koko kurssi yhteensä 1250€). Hintaan sisältyy ohjausta  ja yhteydenpitoa viesteillä myös kurssikertojen välissä. Haluan pitää ryhmän pienenä (max 8 henkeä), jotta kaikki saavat mahdollisimman paljon henkilökohtaista ohjausta. Ryhmässä opiskelu ja toisiin tutustuminen tukee omalta osaltaan jokaisen matkaa sielupolullaan.

Kurssi sopii kaikille intuitiivisesta elämästä ja hoitamisesta kiinnostuneille. Kurssille saa osallistua, vaikkei olisikaan varma haluaako todella toimia intuitiivisena energiahoitajana.

Alustava kurssipohja:

1. moduli. Ensimmäinen kerta 9.1. klo 14.00-16.30 (seuraavat kerrat sovitaan kurssilaisten kesken. ) : Teemana on tilannekartoitus. Katsotaan  mitä asioita on pinnalla ja mitä esteenä paremman sieluyhteyden ja oman intuition avautumiselle.  Luodaan perustaa energianvälitykselle ja intuition aukeamiselle ja käyttöönotolle. Meditoidaan ja tutustutaan toisiimme. Ensimmäinen aihekokonaisuus on hyvin puhdistava, uutta energiaa antava ja asioita liikkeelle laittava.

2. moduli: Sielujen matka, energianvälitys ja tutustuminen henkimaailmaan.

3. moduli: Kanavointi ja intuition vahvistaminen.

4. moduli: Esille nousseiden asioiden puhdistaminen ja ajatusmallien uudistaminen. Itsensä ja omien tunteiden hyväksyminen, sekä sisäisen lapsen rakastaminen.

5. moduli: Hoitojen syventäminen, alitajunnan, sisäisen lapsen ja muiden osiemme tutkiminen.

6.moduli: Intuitiivisen aistimisen harjoittelua, valotyö laajemmassa mittakaavassa.

7.moduli: Kanavoinnin harjoittelua ryhmälle, omien lahjojen ja erityisosaamisen tunnistamista.

8.moduli: Ihmisyyden, pimeyden ja valon ymmärtäminen ja tutkiminen.

9.moduli: Esille nousseiden tunteiden tunnistamista ja ajatusmallien uudistamista.  Sielun yhdistymistä ihmisyyteen.

10.moduli: Opittujen asioiden juurruttaminen ja omaan voimaan tietoisesti astuminen.

Lisätiedot ja kurssille ilmoittautuminen marianneui@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *