Tietoa minusta

Pohjolan Taika on intohimoni ja toteutunut unelmani, elämäntehtäväni. Minä olen Marianne, 42v nainen, intuitiivinen energiahoitaja, sielunäkijä ja 5 vuotiaan pojan itsellinen äiti. Muutimme vuoden 2020 alussa Helsingistä Lahden kautta sielupaikkaani Leville Kittilään, Lappiin.

Kotimme Pohjolan Taika sijaitsee kahden tunturin, Kätkä- ja Levitunturin välissä, omaten upean taianomaisen ja vahvan energian.

Pohjolan Taika on osoitus siitä, kuinka oman sielun äänen ja intuition johdatuksen kuunteleminen kannattaa. Sielu ohjaa meidät oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan. Tie tänne ja tähän kohtaan elämässäni ei todellakaan ole ollut helppo. Useimmiten henkisesti auki olevien ihmisten ja vanhojen sielujen matkaan kuuluu kaikenlaisia haasteita ja elämänoppeja, jotta kasvamme lopulta enemmän itsemme näköiseksi, tunnistamme keitä olemme sekä uskallamme todella olla ja ilmaista sitä mitä olemme. Haasteet ja kasvu varmasti jatkuvat tietyllä tavalla läpi elämämme, mutta se tuo myös vapautta ja rentoutta antautua elämälle. Olen niin onnellinen tästä missä olen nyt ja kaikesta siitä mitä täällä on nyt mahdollista aloittaa ja toteuttaa.

Energiahoitoja ja tulkintoja olen tehnyt jo vuodesta 2010. Nyt saan tehdä niitä uusin energioin paikassa, mikä tukee ominta energiaani.


Haastatteluja