Palvelut ja hinnat

Kaikkien palveluideni tarkoitus on auttaa ihmisiä löytämään parempaa yhteyttä syvimpään itseensä, sieluunsa. Hoidoissa ja tulkinnoissa olen yhteydessä asiakkaan sieluun ja korkeimpaan itseen sekä taivaisiin auttajiin henkimaailman puolella. Tästä yhteydestä käsin kanavoin intuitiivisesti tietoa sekä hoitoa asiakkaan sen hetkisiin tarpeisiin. Toimin näkijänä ihmisen sieluun sekä energian ja viestien välittäjänä. Pohjolan Taian fyysinen ja henkinen koti Pohjolassa, kahden tunturin välissä, tuo kaikkiin palveluihin lisää voimaa, taikaa ja valoa.

Intuitiivinen energiahoito 
Sisältää energiahoitoa sekä kanavointia, eli viestejä  sielultasi, enkeleiltäsi ja henkioppailtasi.
85 euroa/ tunti

Kaukohoito
 Sisältää hoitoa sekä kanavointia, eli viestejä  sielultasi, enkeleiltäsi ja henkioppailtasi.
Sovitaan yhteinen aika hoidolle jolloin voit ottaa rennosti ja vastaanottaa hoitoa. Ennen hoitoa voit kirjoittaa sähköpostilla mihin kaipaat hoitoa/selkeyttä. Hoidon jälkeen lähetän raportin hoidosta sekä kanavoinnin sinulle kirjallisena sähköpostiisi.
85 euroa/ tunti , 65 euroa/45 min. , 45 euroa/ puoli tuntia

Kanavointi
Kirjallinen kanavointi sähköpostiisi; viestejä sielultasi sekä taivaisilta auttajiltasi
38€/20 min.    Lyhyt  kanavointi esim. yhteen tai kahteen kysymykseen tai tilannekatsaus .
50€/35 min.   Pidempi kanavointi usempaan kysymykseen ja laajempaan tilanteen tarkasteluun.

Intuitiivinen rumpuhoito ( UUTUUS!) Rumpuhoidossa yhdistyy Intuitiivinen energiahoito sekä rummutus. Rummutan perinnerummulla ympärilläsi, takkatulen loisteessa ja kanavoin viestejä sielultasi tähän hetkeen. Hoidon jälkeen tarjoillaan yrttiteetä Lapin villiyrteistä. Tämä on hyvin puhdistava ja voimauttava hoito pohjolan taikaenergioissa. ( Tunnin hoidosta rummutuksen osuus n 30-45min. ) 95€/ tunti * Kesällä ilman takkatulta 89€/tunti

Itse tekemäni voimarumpu ja rumpukapula.

Henkinen ohjaus/mentorointi
Sisältää keskustelua, kanavointia, hoitoa ja ohjausta
120€/ 1.5 tuntia  
150€/ 2 tuntia

Henkinen ohjaus/mentorointi sähköpostin välityksellä
Sisältää 3×45 min kaukohoidon/kanavoinnin sähköpostiisi, n.kahden viikon välein, sekä keskustelua sähköpostin välityksellä.
180€

 SieluAstrotulkinta
Tulkinta sielusi ja persoonallisuutesi haasteista, vahvuuksista ja lahjoista tähän elämään. Teen henkilökohtaisen tulkinnan syntymäkarttasi kuvioista. Tulkinnassa yhdistyvät astrologia ja kanavointi. Tähän tulkintaan voi palata aina uudelleen ja uudelleen missä tahansa vaiheessa elämäänsä ja löytää sielunsa  avaimia ja ymmärrystä.
Tarvitsen tulkintaa varten tarkan syntymäajan ja paikan. Tulkinta lähetetään kirjallisena sähköpostiisi.
150€

 Astrologinen tulkinta tähän hetkeen ja noin vuodeksi eteenpäin
Sisältää katsauksen astrologisista kuvioista jotka ovat ajankohtaisia juuri nyt, sekä intuitiivisesti kartaltasi esille nousevia  asioita tähän hetkeen. Tarvitsen tulkintaa varten tarkan syntymäajan ja paikan. Tulkinta lähetetään kirjallisena sähköpostiisi.
70€

Hoitojen ja tulkintojen tilaus :  marianneui@hotmail.com   tai  p.0405521128
Parhaiten minut tavoittaa tekstiviesteillä ja meilitse.

Palvelut voi maksaa joko käteisellä tai laskulla.

Kaikki palvelut sisältävät Alv 24%. Laskutus Eezy Oskin kautta.