• Uutiset

  Ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset

  Pohjolan Taika on syntynyt Leville, kahden tunturin väliin. Palvelut ovat saatavilla arkisin klo 10-16.00 välillä paikanpäällä, sekä kaukohoidot ja tulkinnat myös iltaisin klo 22.00 jälkeen. Koronatilanteen vuoksi käytän paikanpäällä tehtävien hoitojen ja tulkintojen ajan maskia, halutessaan myös asiakas voi sitä käyttää.

 • Elämää kahden tunturin välissä

  Elämää kahden tunturin välissä

  Pohjolan Taika on intohimoni ja toteutunut unelmani, elämäntehtäväni. Minä olen Marianne, 40v nainen, intuitiivinen energiahoitaja, sielunäkijä ja 3 vuotiaan pojan itsellinen äiti. Muutimme vuoden 2020 alussa Helsingistä Lahden kautta sielupaikkaani Leville Kittilään, Lappiin. Pohjolan Taika on osoitus siitä, kuinka oman sielun äänen ja intuition johdatuksen kuunteleminen kannattaa. Sielu ohjaa meidät oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan. Tie tänne ja tähän kohtaan elämässäni ei todellakaan ole ollut helppo. Useimmiten henkisesti auki olevien ihmisten ja vanhojen sielujen matkaan kuuluu kaikenlaisia haasteita ja elämänoppeja, jotta kasvamme lopulta enemmän itsemme näköiseksi, tunnistamme keitä olemme sekä uskallamme todella olla ja ilmaista sitä mitä olemme. Haasteet ja kasvu varmasti jatkuvat tietyllä tavalla läpi elämämme, mutta se tuo…

 • Uutiset

  Intuitiivisen energiahoitamisen kurssi

  INTUITIIVISEN ENERGIAHOITAMISEN KURSSI alkaa keväällä/kesällä 2021 joko Skypen välityksellä netissä, tai paikan päällä Levillä. Tällä kurssilla opit intuitiivisen elämäntavan ja intuitiivisen hoitamisen perusteet ja samalla se on todellinen syväsukellus itseesi.​Kurssilla vahvistetaan yhteyttä sieluun ja omaan sielupolkuun. Kurssilla availlaan ja vahvistetaan  henkisiä kykyjä turvallisesti, rakkaudellisessa energiassa.  Saat tukea ja apua oman sielupolkusi löytämiseen ja esteenä olevien ajatusmallien tunnistamiseen. Kurssi toteutetaan intuitiolla ja ryhmän tarpeen mukaan, joten jokainen kurssitapaaminen muodostuu tarkemmin vasta sillä hetkellä. Kurssi koostuu n kymmenestä kuukauden pituisesta aihekokonaisuudesta. Kokoonnumme livenä nettiin Skypessä n. 2 kertaa kuukaudessa, 2.5 tunniksi kerrallaan. (Paikanpäällä oleva kurssi kokoontuu kerran kuukaudessa 5-6 h päiväksi) Välillä voimme pitää ns väli/lomakuukausia tai viikkoja.  Kurssi kestää kokonaisuudessaan siis noin vuoden verran.…

 • Valoposti

  Valoposti

  Valoposti on joka tiistai-ilta klo 22.00-22.30 lähetettävä ilmainen kaukohoitopalvelu ryhmälle. Lähetän hoitoa viikottain ja pyrin lähettämään raportin hoidosta sekä ajankohtaisista energioista aina viikottain Valopostin listalla olevile sähköpostitse. Valoposti energisoi samalla koko maapalloa ja on yhteydessä maapallon ympärillä olevaan Valoverkkoon. Tuota verkkoa pitkin auttajamme sekä Valon ja rakkauden lähteen energia pääsee virtaamaan meille. Mukaan Valopostiin pääset lähettämällä liittymispyynnön:

 • Uutiset

  Pohjolan Taika on mukana Levin Street Kirppiksellä Taiteiden yön tapahtumassa.

  Teen lyhyitä Intuitiivisia energiahoitoja Levin Taiteiden yön Street Kirppis / Katujuhla tapahtumassa lauantaina 12.9. klo 12-17.00. Intutitiivinen energiahoito sisältää lempeää energiaa sekä kanavoituja viestejä hoidettavan sielulta. Hoitojen hinnat 15€/15 minuuttia sekä 30€/30 minuuttia. Ajan hoitoon voi varata paikan päällä. Hoidot tapahtuvat tuolilla istuen ja juhlahumusta ulkona nauttien. tervetuloa myös moikkaamaan minua.